top of page

Hos Horsens Fysioterapi og Træning tror vi på "en sund sjæl i et sundt legeme", derfor tror vi det vigtigt at være lydhør over for de ændringer eller ubalancer der kan være i vores liv. Disse ubalancer kan være på baggrund af diagnosticeret sygdom, stress, fysisk utilfredshed og psykiske ubalancer, på grund af langvarig utilpashed eller smerte. Uanset årsag er det vigtigt at kunne identificere de forskellige elementer i ubalancen og hvad den gør ved os.

 

At være sund handler ikke bare om at være fri for sygdom, men i ligeså høj grad om at forblive fri for sygdom. Derfor hænger livsstil og livskvalitet sammen, god livskvalitet er forskelligt fra person til person, men handler i høj grad om at være i balance fysisk og psykisk. I Vejle Fysioterapi og Træning er vi meget bevidste om at det er et samspil mellem begge, hvorfor vi har fokus på flere tilgange når livsstil skal ændres.

 

Støtte til en ændring

Vejle Fysioterapi og Træning står klar med kvalificeret hjælp til de ændringer der er nødvendige for at du kommer det vigtige skridt videre. Vi er specialister i de fysiske ændringer der skal ske og samarbejder med læger, psykologer, coaches og kostvejledere om de områder der ligger uden for vores felt.

Livsstil

At være sund handler ikke bare om at være fri for sygdom, men i ligeså høj grad om at forblive fri for sygdom.

bottom of page