Mia Midtgaard Sørensen

Fysioterapeut, Bsc.

Mia_redigerede.jpg
Interesser og styrker

Generelt er min interesse indenfor bevægeapparatet stor. Særligt synes jeg det er spændende at arbejde med skulder, hofte, knæ og lænderyggen. Jeg har en stor interesse for træning og bevægelse, og jeg synes det er Interessant at se, hvordan dette kan gøre folk gladere og stærkere. Jeg kan rigtig godt lide at have holdtræning, da jeg ofte ser træning sammen med andre øger motivationen og gør at folk presser sig ekstra. I forbindelse med min interesse for fysioterapi og træning har jeg opnået en del erfaring indenfor idrætsfysioterapi, da jeg har arbejdet som frivillig i en fodboldklub. Her arbejder jeg med skadesforebyggende træning, diagnosticering, genoptræning og behandling af spillerne i klubben.

Jeg bestræber mig efter at dygtiggøre mig yderligere indenfor det fysioterapeutiske fag, og jeg elsker at "nørde" og opsøge ny viden i min fritid. Jeg har fokus på hele mennesket under et forløb, og ønsker at inddrage klienterne i dette for at øge din selvstændighed og motivation. Dette mener jeg er vigtigt for at kunne opretholde en længerevarende effekt og fastholdelse af de ændringer som skal implementeres. Jeg synes det er fedt at kunne motivere folk til at være aktive og opnå deres individuelle ønsker og mål.


Personligt

Personligt er jeg en nysgerrig, glad og social person, som stræber efter at sprede godt humør blandt de mennesker jeg omgiver mig med. Jeg har en stor interesse for træning og har altid været aktiv og forsøgt at udfordre mig selv. Jeg har tidligere gået til fodbold og sjipning, men nu bruger jeg meget af min fritid på crossfit og styrketræning. Her arbejder jeg på at optimere min teknik og styrke. Jeg bruger meget tid med mine venner og kombinere ofte træning og det sociale, da det gør det hele meget sjovere. Crossfit indeholder mange forskellige grene indenfor træning og jeg elsker at implementere dele af dette i mit arbejde.