Horsens Fysioterapi og Træning

Torstedsalle 90 - Torsted

DK-8700 Horsens

Tlf.: 45 +75622110

Mail: fysio@horsensfysioterapi.dk

  • White Facebook Icon

Åbningstider

Mandag - torsdag 8.00 - 18.00

Fredag 8.00 - 16.00

Asger Vestergaard Thorsen

Fysioterapeut, Bsc. Personlig Træner EREPS4

Interesser og styrker

Krop og sind hænger sammen, og det er også her mine interesser for faget ligger. Med baggrund i min egen kroniske blødersygdom ved jeg, hvor svært det kan være at gå fra at være rask til at være begrænset af en diagnose. 

 

Når det så er sagt, så lægger jeg stor vægt på ikke at lade diagnoser begrænse mere end nødvendigt. Du er ikke en diagnose, du har en, og det kan vi sjældent ændre på, men vi kan arbejde på at få højnet din livskvalitet så meget som muligt!

 

Foruden min interesse i det psykologiske aspekt er jeg også dybt fascineret af hvad vores krop kan, og derfor er træning og bevægelse hvad jeg virkelig lever og ånder for, og her min styrke er. 

 

Jeg går ind til hver behandling med individet i centrum, for vi skal samarbejde om at finde ud af hvad der virker for netop dig, da du er den der kender dig selv og din krop aller bedst. 


 

Personligt

Personligt kan jeg ikke undvære træning og bevægelse i min hverdag. Min interesse for styrketræning startede allerede da jeg var helt ung bryder, og siden er det især bodybuilding jeg lader mig inspirere af. Generel bevægelse kommer til udtryk i at jeg sjældent sidder stille i meget mere end en halv time af gangen, og jeg nyder at gå en tur i skove