top of page

I februar 2015 vælger Lise og Jørn Ingheim at gå på pension efter 26 gode år på klinik for Fysioterapi og Lysbadeanstalt. Jørn har en lang og spændende historie bag sig, bl.a som fysioterapeut i USA, Norge og Danmark.

I forbindelse med ejerskifte ændredes klinikkens navn til Horsens Fysioterapi og Træning og flyttede fra Søndergade 15, til nye lokaler i det historiske Rædershus, Rædersgade 3 1.sal.

I slutningen af 2017 indledte Horsens Fysioterapi og Træning et samarbejde med FitogSund i Guldberghus og flyttede klinikken til deres lokaler på Grønlandsvej 5. Her råder klinikken nu over store lukkede behandlingsrum, stor lys holdtræningssal og træningsfaciliteter der kan opfylde alle behov. 

Samarbejdet giver os endnu bedre mulighed for at videreføre vores aktive tilgang til fysioterapi og indgå i et bredt samarbejde med et træningscenter, der har skabt et træningsmiljø hvor der er plads til alle.

 

Vi vil fortsat kunne tilbyde både vederlagsfri fysioterapi og almindelig fysioterapi af høj kvalitet, blot i endnu bedre faciliteter for både behandling, den individuelle genoptræning samt holdtræning.

Vi har handicapvenlige adgangsforhold og gode parkeringsforhold lige ved døren.  

 

Vi er et stærkt team af behandlere, der kontinuerligt er på efteruddannelse, seminarer og temadage for at sikre den bedste behandling til vores patienter.

Historie

Her kan du læse om vores historie om hvordan klikikken har udviklet sig gennem tiden

bottom of page